Blandat

Lista över DVD-filmer (uppdateras oförskämt ofta)

Wishlist (saker jag ska slösa pengar på så snart jag lyckas lägga mina smutsiga vantar på några)

Meaning of liff - folkets ordlista över vanliga företeelser som det inte finns något namn för ännu.

Bloggarkiv 2008

Januari

Bloggarkiv 2007

Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December

Bloggarkiv 2006

Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December

Musik

Veckans skiva (baserad på rubrikerna i bloggen. Hur många listar du ut?)

Gamla layouter


30:e november 2006 -

En idé som jag länge gick och ruvade på redan till andra layouten, men som nu äntligen (?) har fått se dagens ljus. Bilden föreställer såklart Bruce Springsteen, och är hämtad från det legendariska albumet Born to run. Och förutom att ha gett mitt skrivbord allvarliga, dreggelrelaterade skador så slet jag av mig större delen av min ringa hårmängd under skapandets gång. Bör fungera bra i de flesta upplösningarna, men lite utav kodspråket är som vanligt fel i Firefox.


15:e september 2006 - 30:e november 2006

Twilight Princess stundade och Link har väl aldrig varit snyggare? Vem hade kunnat ana att det skulle ta flera, flera, flera månader efter det första datumet för spelet att slutligen släppas? Okej, alla, men han är snygg som sagt och det är ballt med Wii. Nytt med den här layouten är att texten är formaterad med ett större typsnytt och bredare radavstånd, och datumrubrikerna är uppiffade och ersatta med text.


11:e augusti 2006 - 15:e september 2006

Tim är tillbaka i en liten mer lätthanterlig version, även om jag inte valde ut de mest bedårande bilderna pga ett tekniskt missöde som jag inte kan rå över iom medfödd dumhet. Vilken skiva som jag obarmhärtigt har inspirerats av lämnar jag till fantasin, men kan du inte det bör du antingen skaffa en snara i lämplig halsstorlek eller vettig musiksmak!


24:e juli 2006 - 11:e augusti 2006

Jag kom (till Stockholm och Jocke i maj), jag såg (The Office), Tim segrade. Kanske världens sötaste gullegull! Bebisar och hundvalpar är blodsugande insektsmonster i jämförelse. Tim retar Gareth till vansinne. Tim vaggar fram som en anka när han är känslosam (låter hemskt men är i själva verket mkt bedårande). Tim sneglar på Dawn, och försöker vara trevlig mot hennes svin till fästman. Tim är den charmiga good guyen som är snäll på ett sånt vis att man inte tänker "hur ska jag utnyttja dig på bästa vis?" utan "hur i hela friden ska jag få denna kramgoa nallebjörn att hålla om om natten?". Ungefär nåt i den stilen. Tim är bäst men layouten sämst, eftersom bloggen inte får plats i fönstret för oss stackare med 1024x768-upplösning.


6:e juli 2006 - 24:e juli 2006

Robbie var i stan och en sådan händelse måste förstås firas. Först tänkte jag använda mig utav blott en bild, men när jag satt där och rullade tummarna och torkade dreggel så insåg jag att jag aldrig skulle kunna bestämma sig. Det var helt enkelt för många, och karln var uppenbarligen för het. Det slutade med ett axplock av mina favoritbilder, där de flesta är hämtade från den ultimata Robbie-sidan Robbie thru a lens, och bakgrunden är ännu en gång från Squidfingers.


6:e maj 2006 - 6:e juli 2006

För att fira allas vår Bruce vistelse på Hovet den 21 maj så ansåg jag att det var dags för ännu en Bruce-inspirerad design. Thundercrack - baby's back är från låten Thundercrack, som just du borde höra, och karln i bakgrunden är såklart Bruce själv, som just du borde bli handlöst förälskad i. Bakgrunden kommer från Squidfingers och detta är den första layouten som fungerar ofelbart i upplösningar större än 1024x768.


2:a april 2006 - 6:e maj 2006

Kände mig tvungen att använda mig utav Borta med vindens motsvarighet till Beatlesbilden. Layoutbytet har förmodligen att göra med det faktumet att jag har läst en hel del fanfics på sistone, och dessutom är bilden så schnygg att titta på att jag får hjärtklappning. Numera har jag alltså en anledning bakom mina ständiga egotrippar... Erkänn, just Du blev i denna stund lite sugen på att läsa (eller uppleva) trappscenen? Tänkte väl det...


15:e mars 2006 - 2:a april 2006

Lyckades tillslut leta rätt på rätt version utav den (enda) rätta bilden. John och Paul, Lennon och McCartney, höger och vänster hand och hjärnhalva. Två musikgenier, två gudar och två karlakarlar tillsammans med mina två öron. Enkel matematik!


13:e februari 2006 - 15 mars 2006

Halp kom till undsättning och förbättrade min layout oändligt mycket. Tack, gullet!


9:e februari 2006 - 13:e februari 2006

Jag stod som precis och velade mellan en ny Brucan-layout och en Borta med vinden, då jag plötsligt återupptäckte min ungdoms ljuva kärlek Don Rosa. Efter en kort stunds sökande på Google kom jag över denna bild, som inte alls verkade gjord för hans serie "Ett drömliv", utan snarare för att medverka i min kommande layout.


5:e januari 2006 - 9:e februari 2006

Min första layout, oändligt inspirerad utav omslaget till Born in the USA, med Snorre som ofrivillig rumpmodell. Till en början var han väldigt emot idéen, och försökte med oändliga mutförsök att slippa undan. Så fort jag så mycket som andades någonting om att byta till något annat blev han dock helt förkrossad och undrade om jag inte älskade honom längre. Typ.

Dikter

Mors lilla Olle

Limerick 1

Limerick 2

Du duger som du är

Det FINNS intelligent liv därute!