Meaning of LIFF - ordbok över företeelser som ännu saknar namn

Regler: Hjälp till att komma på en vardaglig företeelse, och namnge den genom att stjäla ett utav de många ord som ligger och ruttnar bort i skymundan på diverse vägskyltar här i världen.

HEADRICK: Att göra en stor scen genom att ljudligt och överdrivet förklara för kassörskan att man minsann inte tänker förtära allt godis, chips och läsk själv, utan att ett stort festsällskap väntar på en därhemma.

DUSTIN: När man spiller någonting som tycks försvinna spårlöst från jordens yta innan det når tröjan.

CLIFTON: Det pyttelilla, knappt synliga, såret som orsakar dig enorm smärta, men som vinner dig noll medlidande hos det motsatta könet.

BURBANK: De mystiska, oförklarliga bläckfläckarna du finner överallt i handflatan efter att ha hållit i en penna på ett helt vanligt sätt.

DEPEW: Att varje gång inbilla sig själv att man verkligen kommer att nöja sig med att bara ta en eller ett par bitar när man öppnar en godispåse.

SWINK: Att slå av och på en lysknapp flera gånger i rad i snabb följd, fastän det är uppenbart redan vid första försöket att lampan är trasig.

BYRON: Fackspråk för den blodiga, hämndgiriga dialog som en såpaskådis för med sig själv, utan att först försäkra sig om att han eller hon är ensam i rummet.

TATUMS: När man andfått står och flåsar efter ett hetlevrat vredesutbrott, och inte riktigt vet vad man ska göra härnäst.

SPAULDING: Den förrädiska impulsen att sträcka ut foten för att försöka fånga det föremål som du precis tappat, i den helt felaktiga tron att det ska leda till något annat än svåra benbrott.

HACKENSACK: Försöket att se avslappnad och nonchalant ut när någon man är intresserad av träder in i rummet, som bara resulterar i att överkroppen beter sig som om den precis har genomgått fem mycket allvarliga och smärtsamma ryggradsoperationer.

DELAWARE: Att låtsas fixa till frisyren när den man precis hälsat på uppenbarligen vinkat till någon annan.

MOFFETT: Alldeles för små och dyra kläder som ligger oanvända i garderoben, då de köptes i syftet att få motivation till bantningen som aldrig blev av.

COWLINGTON: Den typen av människor som anser att deras badkläder borde vara mindre desto större deras kroppshydda är.

KEMP: De CD-skivor i samlingen som man skäms över och aldrig lyssnar på, men ändå inte kan förmå sig att slänga.

STERLING: Att plötsligt bli väldigt intresserad av vad ens sällskap har att säga, när man passerar en hemlös/välgörenhetsarbetare.

HYDRO: Den oemotståndliga viljan att oavbrutet trycka på en kulspetspenna.

SUMMIT: Hämningslös folksort som inte drar sig ett ögonblick för att ställa till en stor scen i affären över några kronors skull.

SASAKWA: Den obehagliga känslan av ställa sig på en genomblöt badrumsmatta med sockarna på.